Víkend na Domaši bude v znamení hudby

  • PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
NajhoršíNajlepší 

Tretí júlový víkend na Domaši sa bude niesť v znamení hudby. Predpoveď počasia je priaznivá, pozrite si program na najbliššie dni a zavítajte do niektorého zo stredísk na Domaši. O zábavu bude určite postarané. Na svoje si príde skutočne každý. Leto je v plnom prúde a preto sa treba zabávať a oddychovať. Čo a kde sa bude diať?

Festival SUN DANCE - Dobrá ( sobota )

Milovníci hudby si prídu na svoje. Po tom, čo nekompetentné vedenie obce Kvakovce vyrobilo v súvislosti s festivalom skoro medzinárodnú blamáž sa festival predsa len uskutoční.


Vedenie obce Kvakovce na poslednú chvíľu pod tlakom okolností, pod hrozbou celoslovenského škandálu a vzniku škôd festival predsa len zlegalizovalo. Open air beach party bude v rekreačnom zariadení Dobranská zátoka na Dobrej. Festival vypukne v sobotu o 12.00 hodine. Viac informácií na www.sundanceparty.sk.


Reštaurácia Sofia - Country večer - Dobrá ( piatok, sobota )

V piatok vystúpi County kapela Bumerang, začiatok o 20.00 hodine. V sobotu vystúpi Country kapela Casino o 20.00 hodine. Akcia: 2 x vodka + semtex = 3.50 EUR. Bližšie informácie: 0905 522 690.


Bufet u SISI pláž Dobrá - ( piatok, sobota )

Diskotéka vo vynovenom bufete u Sisi v piatok aj v sobotu od 19.00 hodiny. Kemping aj pláž v prevádzke. Vzhľadom na blížiaci sa festival SUN DANCE treba rátať so symbolickým poplatkom za stanovenie. Bližšie informácie: 0907958435


Palm Beach u Hricka - Dobrá ( piatok )

V piatok sa uskutoční diskotéka Oldies ako spomienka na roky minulé. Začiatok o 20.00 hodine. V sobotu je otvorená pláž s ihriskom pre plážový volejbal za symbolické vstupné na pláž 1 EURO. Bližšie informácie: 0915831268


Disko bar Plecháč - Dobrá ( piatok, sobota )

Renomovaný a svetovo uznávaný disko klub Plecháč opäť otvoril svoje brány. Diskotéka v piatok aj v sobotu začína o 20.00 hodine. Vstupné je 1,- EURO.


Pizzeria Pallermo - Eva Holčíkovce ( piatok, sobota )

Retro disko párty v piatok aj sobotu vypukne už o 20.00 hodine. Obľúbení dídžeji a akcia vodka s džúsom za 1,20 EUR. Všetci ste srdečne pozvaní.


Kemping - Tíšava ( otvorené )

Pohoda na pláži v kempingu. Na prenájom sú chatky, stanové miesta, kotlíky na varenie guľášu, požičovňa motorových lodiek aj vodných bicyklov. Navštevníci majú k dispozícii plážové lehátka všetko v cen 50 centov za osobu a deň. Bližšie informácie: 0905238293


Pláž - Valkov - ( otvorené )

Pláž na Valkove prevádzkuje obec. Prostredie je pokosené, WC sú v prevádzke, k dispozícii sú slnečníky. V piatok aj sobotu večer sa v Kotve konajú diskotéky.


Kemping - Monika - ( piatok, sobota )

Otvorená pláž v rekreačnej oblasti Monika je pripravená na turistov. Nový nájomca pokosil pláže, prevádzkuje reštauráciu na Kolibe. Všetci ste srdečne pozvaní. Funguje aj požičovňa vodných bicyklov.


Domaša sa teší na Vás.


Cykloturistika

Rybolov

Vodné športy

uvod3